2012. május 15., kedd

Bontott szaniter sznobizmus

Egyre csökkenő felújítási keretünket próbáljuk minél jobban kihasználni, de mivel a fürdőbe jó minőségű szanitert szerettünk volna, inkább bontottat kerestünk mint új, olcsó, de gagyi megoldásokat. A héten sikeresen beszereztük az új WC-t Geberit öblitővel és az új zuhanypanelt. A WC-t és az öblítőt a Vaterán találtuk (ugyanott ahol a radiátort is, a második kerületben), a zuhanypanelt egy épp szintén házat felújító barátnőmtől kaptuk. Hatalmas szerencsénkre minden jó minőségű, bár használt. És emellett a WC+öblítő kombót az új ár kevesebb mint harmadáért kaptuk meg.

A WC :)
Geberit öblítő - Bob már fel is tette
Zuhanypanel
A sarokba lesz felszerelve
A törölközőszárító radiátort már elhoztuk, így már csak két mosdótálat, a csempét és a bútort kell megvenni. Van vaterás duplamosdó szekrénnyel és csappal együtt nagyon jó áron, de még nem döntöttük el, hogy megvesszük-e, mert nem pont ilyet kerestünk eredetileg:


Ha már sznobizmus... WC vásárlás közben kaptam az eladótól (némi ráhatás után) egy narancs Hermés dobozt (eredetileg csomagolódoboz volt, de nálunk biztosan más célt fog szolgálni), ami a garázsban a lomok között kallódott:

Kép innen
Közben persze elkalandoztunk a drága és a még drágább szaniterek felé is és megtaláltam a tökéletes porcelán monoblokkos WC-t egy annál kevésbé tetsző árcédulával:

Kép innen
Több mint 200.000 forint (!!!) ez a WC... tehát az inspirációnk inspiráció marad:

Persze nem csüggedünk, továbbra is szívesen merítünk ihletet gyönyörű fürdőkből (ajánlom mindenkinek a Pinterestet, zseniális online alkalmazás ha szeretnél képeket tematikusan tárolni), most ezek a kedvenceink:

A csempe színe... 

Oldalsó üveg...
Csempe... (kép innen)
Üvegfal... (kép innen)
Tudtok bontott türkiz metrócsempét? :)

2 megjegyzés:

  1. Liebster Blog!!!

    A szabályok:
    - Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
    - Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat.
    - Ezután gondolkodj el, melyik az az 5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedben, és értesítsd őket, egy hozzászólásban jelölésről. (olyan blogolókat részesítsd előnyben, akiknek 200-nál kevesebb követője van)
    - Írj 5 dolgot magadról

    És akiknek tovább adnám a díjat:
    Ági
    Barbi
    Alex
    S.W.
    R.S.H.

    Fogadd el tőlem(:

    VálaszTörlés