2012. március 27., kedd

ROMbolj

Túl vagyunk a munka leglátványosabb, leggyorsabb és legkoszosabb részén, a bontáson. A békés kis romból pár nap alatt háborús övezetre emlékeztető káoszközpont lett.
A nappali pár hete

A nappali most
Amikkel eddig kész vagyunk: 
-régi parketta felszedése 
-régi parketta eladása Vaterán és elszállítása vevő által :)
-párnafa felszedése
-a régi konyha és a leendő konyha csempe, illetve PVC burkolatának és az alatta lévő betonnak a feltörése
-parketta alatt lévő homok és salak egy részének felszedése (hogy a betonozást szintbe tudják hozni)
-konyha és a leendő kamra közötti fal bontása

A konyhából ellátni a mosókonyháig (közötte lesz a konyhából nyíló kamra)
Ugyanaz a fal pár hete a mosókonyha felől
Balra a mosókonyha, jobbra a majdani kamra

Egy kedves kis installáció - mosogató csillárral (amit még lehet felújítunk)

A hálónk, pár megmaradt párnafa, egy ablak és az installáció
A felújítandó ajtók, érthetetlenül elsárgulva (nappali) 
A régi konyha talán legszebb falszakasza
A héten lebetonozzák a fürdőszoba kivételével az összes helyiséget, ezért ki kellett választanunk a padlóburkolatot (az anyagvastagság miatt). Ahogy azt korábban írtam határozott elképzelésünk volt a parkettát illetően, így ma délelőtt megrendeltünk minden padlóburkolatot, amit egy héten belül ki is szállítanak (de csak később lesz feltéve).

Végül a józan ész (=Mr. T) nyert, így az előszobában, végig a folyosón és a konyhában is fahatású járólap lesz (köszi Dorka a tippet!), amiből hatalmas szerencsénkre négyzetméterre annyi volt az akciós készleten, amennyire nekünk szükségünk van. 3990/nm2 találtunk 4-es kopásállóságú olasz porcelán padlót (az eredeti közel 12 ezer helyett), azt gondolom nagyon jó vásárt csináltunk. 
A valóságban ennél világosabb
Kizárásos alapon a hálóban, a nappaliban és a dolgozó/vendégszobában laminált padló lesz, amit szintén kiváló minőségben és nagyon baráti áron találtunk (leértékelve vettük ezt is, szinte a teljes megmaradt készletet felvásárolva :)). A lamináltról nincsen sajnos jó képem, ezt majd később pótoljuk :)

És egy kis Lil Wayne a végére. Azért mert Demolition, de azért is, mert nem értem mit keres a Billboard 2011-ben legtöbb bevételt jegyző zenészeket összegyűjtő listájának élmezőnyében. NEM ÉRTEM. 



1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a járólapotok, ügyesek vagytok!!! Egyébként ha még a bontásnál tartotok, hirdessétek meg túlterhelt managereknek stresszlevezető szolgáltatásként;)

    VálaszTörlés